Tisdag 21/1 Kummelfilé Pocherad med skaldjurssås och räkor, dillslungad potatis -L- Potatisbullar & Fläsk Potatisbullar med torrsaltat stekt sidfläsk och rårörda lingon -L-Ä-G-
Torsdag 23/1 Torsk Friterad torskfilé med curryremoulade och kokt potatis -L-Ä-G-SENAP- Fläskkarré Marinerad och grillad fläskkarré med bearnaise och rostad potatis -Ä-
Fredag 24/1 Havets Wallenbergare Fiskfärsbiff med brynt smör och rårörda lingon, potatismos -L-Ä-G- Viltfärsbiff Viltfärsbiff med enbärsgräddsås, svartvinbärsgelé och svampspäckat potatismos -L-Ä-
Veckans vegetariska Tortelloni Spenat- & ricottafyllda pastaknyten i krämig gorgonzolasås serveras med sallad och brödkrutonger -L-G- Följ: Mer Seniorlunch 13:00-14:30 115:- Bryggan öppen när vädret tillåter
Bella Gästis
Norra Kajen 1, Hunnebostrand
Tisdag 21/1 Örtbakad koljafilé serveras med vitvinssås, ugnsbakad morot och persiljerot samt potatisstomp. Stekt fläsk serveras med raggmunk samt rårörda lingon.
Onsdag 22/1 Het räkpasta toppas med dill och fänkålsallad samt riven parmesan Pannbiff serveras med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon samt potatispuré
Torsdag 23/1 Pocherad torsk serveras med krämig hummersås, smörstekta primörer samt kokt potatis Schnitzel serveras med rödvinssås, franska ärtor, stekt potatis samt ansjovissmör
Veckans vegetariska Krämig rödbetsrisotto med chevré ost toppas med honungsdressad ruccolasallad sam rostade pumpakärnor