Tisdag 26. YAKINIKU - 129KR Stekt entrecote med gul lök i yakinikusås. Serveras med ris och inlagda grönsaker 17 A. BUN MED GRILLAD KYCKLING - 129KR Vietnamesiska risnudlar serveras med inlagda grönsaker, sallad, gurka, koriander, rostad lök, vegetariska risnätsvårrullar (G) och fisksås. (Går att få veganskt)
Onsdag TORSDAGw 19 A. CASHEW CASHEW KYCKLING - 129KR Zucchini, champinjoner, röd paprika, minimajs och lök. Serveras med ris. (N) (Går att få veganskt)
Tam Nak Thai
Östregårdsgatan 2, Växjö
lunchbuffé på vardagar mellan 11.30 till 14.30
Hot Wok
Liedbergsgatan 4, Växjö
Måndag Lövstek med pommes och bernaisesås
Tisdag: Raggmukar med stekfläsk och lingonsylt, inlagd gurkar.
Onsdag Grekisk kycklingfile med klyft potatis och tzatziki
Fredag Gyrostallrik med råfriterad potatis och tzatziki
Sit & Go
Storgatan 40, Växjö
Måndag: Husman: STÄNGT. Fisk: STÄNGT
Tisdag: Husman: Stekt fläsk med raggmunk och lingon alt. löksås och kokt potatis. Fisk: Stekt panerad torsk serveras med kokt potatis och romsås.
Onsdag: Husman: Ost- och skinkfylld schnitzel med rostad potatis samt bearnaise och rödvinssås. Fisk: Spätta på asiatiskt vis serveras med potatispuré samt sesamstekt kål och brynt sojasmör
Torsdag: Husman: Kålpudding med gräddsås och lingon. Fisk: Strömming och potatismos serveras med skirat smör och lingon
Fredag: Husman: Helstekt fläskfilé serveras med husets gratäng samt rödvinssås. Fisk: Havets wallenbergare med potatispuré och skagenröra. Sallad: Ceasarsallad med kyckling. Pasta: Het och krämig pasta bolognese toppad med parmesan
Mk catering AB
Söderleden 2, Växjö
Tisdag 22/4 • Egenpanerad spättafilé med remouladsås och potatis • Kycklinggryta med bacon, serveras med tagliatelle
Onsdag 23/4 • Köttfärslimpa med gräddsås, gurka, potatis och lingonsylt • Fläskpannkaka med lingonsylt • Ugnspannkaka med lingonsylt
Torsdag 24/4 • Husets lasagne med tomat och salladsost • Kycklingfilé i ajvar och creme fraichesås serveras med ris / potatis • Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 25/4 • Hemlagad fläskschnitzel med pepparsås, ärtor och potatis • Vegoschnitzel med bearnaisesås och potatis • Inkl. Dessert
Pizzeria Venezia
Linnégatan 31, Växjö
Dagens lunch inklusive bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och kaka 130:-
Tisdag – Panerad spätta med skaldjursröra, citrondressad fänkål och kokt potatis
Onsdag – Nötköttsgryta med rödvin, rotfrukter och örtstekt matvete
Torsdag – Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och pressgurka
Fredag – ”Skomakarlåda” på kotlett med potatismos samt svamp- och baconfräs. Serveras med rödvinssås
Veckans PASTA – Krämig sås med pesto, salami, ärtskott och parmesan
Kök11
Honnörsgatan 15, Växjö
Tisdag Spenat- och ricottafylld cannelloni med mustig tomatsås och sotad zucchini (VEG) Panerad spättafilé med västkuströra, kokt potatis och haricoverts (LF) Örtkryddad fläskkarré med potatispuré, skysås och blomkål (GF, LF) Trevlig tisdag!
Onsdag Spenat- och ricottafylld cannelloni med mustig tomatsås och sotad zucchini (VEG) Pocherad koljafilé med kräftstjärtar, brynt smör och färskriven pepparrot (GF, LF) Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor (LF) Smaklig Spis!
Torsdag Kök 11:as vegobullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och lingon (VEG, GF, LF) Stekt sejfilé med tabbouleh, limesås och rostad broccoli (LF) Stekt kycklinglårfilé med gnocchi, soltorkad tomat och spenat samt parmesancrème (LF) Vi önskar er en härlig PÅSK! !
Fredag Kök 11:as vegobullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och lingon (VEG, GF, LF) Tomatiserad fiskgryta med rotfrukter, aioli och ostgratinerat vitlöksbröd (LF) Fredagsschnitzel med dragonfärskost, råstekt potatis, sky och lökfräst sparris (LF)
Tisdag Grillad kycklingfilé med gräddig dragonsås, ris och rönnbärsgelé. Fläskgryta med kantareller, syltlök och rökt fläsk. Serveras med smörstekt potatis och svartvinbärsgelé.
Onsdag Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor, kokt potatis och lingon
Torsdag Griljerade älgisterband med dillstuvad potatis, rödbetor, rostad lök och senap. Dillkött på kalvinnanlår. Serveras med buljongkokta morötter och kokt potatis
Fredag Slottsstek med portvinssås. Serveras med sockerglaserad småpotatis, svartvinbärsgelé och smörkokta morötter. Dessert - Vispad jordgubbspannacotta med krossad havrekaka
Violetes kök
L J Brandts väg 9, Växjö
Måndag Ugnsmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng Köttfärslimpa med kokt potatis oh brunsås
Tisdag Panerad fisk med kokt potatis och kall dillsås Köttbullar med potatismos, brunsås & lingon
Onsdag Flankstek i ugn med rotfrukter Schnitzel med klyftpotatis & bearnaisesås
Torsdag BBQ marinerade kamben med klyftpotatis & bearnaisesås Kycklinggratäng med ris