Lunch
Vardagar mellan 11:00-14:00 serverar vi enbart rätter från vår lunch meny
Onsdag: Oxbringa med peppar rortssåssås och kokt potatis
Torsdag: Fransk Köttgryta med kokt potatis
Fredag: Klassisk Wallenbergare
Veckans vegetarisk 140:- Raggmunk med rostade rotgrönsaker och örtsås
Jourpizza och Aquarius Pub Restaurang
Kullagatan 37, Höganäs
Vi serverar lunch Mån-Fre klockan 11:00-14:00
Onsdag Kycklingfilé med klyftpotatis och chutney mango
Torsdag köttfärslimpa med gräddsås och koktpotatis skivad gurka lingonsylt
Fredag Schnitzel med Stektpotatis och championsås
Gunnar Eriksson Catering
Brännerigatan 17, Höganäs
Måndag 21/4 Glad påsk! Alternativ:
Tisdag 22/4 Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt Alternativ : Kycklinggryta med curry
Onsdag 23/4 Benfri kotlett med champinjonsås Alternativ: Spaghetti och köttfärssås
Torsdag 24/4 Pannbiff med lök Alternativ: Panerad torsk med dillmajonnäs
Fredag 25/4 Skånsk kalops med rödbetor Alternativ: Skånsk äggakaga med rögad fläsk och lingon Serveras varje dag: Panerad schnitzel. Välj mellan skysås eller bearnaise
Glada Gåsen Lunch & Catering Höganäs
Brännerigatan 38, Höganäs
Dagens rätt 100:- 10- kort 1100:- ink dryck
Tis : * Ostfylld Schnitzel med smörstekta champinjoner , portvinsås och rostad potatis * Ångad Torsk med Gubbröra, kokt potatis och smöriga gröna ärtor *
Ons: * Gåsens Wallenbergare med mos , lingon , kalvsky , och ärtor * Pasta gratäng med bacon , falukorv , krämig cheddarostsås, syltad rödlök och jalapenos
Tor: * Gammeldags Skinkstek med gräddsås, rödkål och stekt potatis * Gåsens " FISH & CHIPS " med tartarsås och citron
Fre: * Peppargrillad Fläskytterfilé " Black & White " med råstekt purjolöks potatis och haricot vertes * Pasta Bolognese med riven ost Trevlig helg Nyheter och events Kontakta oss!
Grande Hôtel Mölle
Bökebolsvägen 11, Mölle
Dagens lunch Måndag-Fredag
MAVI Restaurang och hotell
Italienska vägen 211, Mölle
Måndag 21/4 Kycklinglår med rostad potatis och spetskål samt kvibilesås
Tisdag 22/4 KW:s bouillabaisse med saffrans aioli och räkor
Onsdag 23/4 Rosmarin - och vitlöks bakad Karré samt broccoli serveras med en örtbearnaise
Torsdag 24/4 Kycklingbröst som serveras med rostad Zucchini och Auberrgine och paprikasås samt grönsaksris
Fredag 25/4 Grillad pluma med bakad spetskål samt chimichurri
Tunneberga Gästgivaregård
Jonstorpsvägen 16, Jonstorp
Tisdag 22/4 Stekt fläsk med löksås & rårörda lingon
Onsdag 23/4 Kyckling med currysås & mangochutney
Fredag 25/4 Oxrullader med gräddsås, pressgurka & géle