Måndag 28/4 Falukorv med blomkålsgratäng Panerad fisk, dillsås och potatis Färsbiff med kantarellsås Torsdag 1/5 Schnitzel med pepparsås och råstekt potatis Räksoppa/ärtsoppa, pannkakor, grädde och sylt Torsk i vitvinssås Söndag 4/5 Grillad kyckling med grönsaksrisotto och salsa Marinerad kotlett med bearnaisesås Sej med skaldjur Kladdkaka
Tisdag 22/4 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon Pasta med fläskfilé och grönsaker Sprödbakad fisk med räksås
Onsdag 23/4 Kycklingschnitzel, rostad potatis och aioli Sprödbakad fisk med vitvinssås och kokt potatis Lasagne
Torsdag 24/4 Späckad karré med choronsås Kokt torskfilé med sås och potatismos Ärtsoppa/kycklingsoppa, pannkaka, grädde och sylt
Fredag 25/4 Fläskfilé, broccoli, råstekt potatis och örtcrème Flundrafilé med gubbröra Köttfärslåda med ris Morotskaka