Dagens lunch serveras vardagar 11.00 - 15.00 Lunchkort - betala för 9 få 10
Pizzeria Venecia
Stationsgatan 7, Alingsås
DAGENS LUNCH 125 SEK
Vardagar:
11.00 - 14.00
Momenti Liberi
Västra Ringgatan 7, Alingsås
Onsdag Dagens Kött Kotlett serveras med rostad klyftpotatis, grönpepparsås och krispsallad Dagens Pasta Mezzi Rigatoni med svamp, tryffel, parmesan
Torsdag Lunch stängd, abonnerat för minnesstund
Fredag Dagens Kött Grillad krav-kyckling, dragonsås, ris, rostad broccoli, örter Dagens Pasta Linguine med räkor, chili, vitlök, persilja, tomat, parmesan
Stures
Sveagatan 8, Alingsås
Onsdag 23/4 Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon & potatismos Dagens fisk Krämig citronpasta med kyckling Linguine med vita bönor & örter
Torsdag 24/4 Meet the chef Dagens fisk Pasta med champinjoner, bacon & hyvlad parmesan Fried rice med strimlad paprika & strimlade morötter & stekt ägg
Fredag 25/4 Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör, gröna ärtor & pommes frites Dagens fisk Pasta med kyckling, soltorkade tomater, paprika & grädde Vegetarisk chili- & böngryta med ris Back to Top Stures Bowling & Sportbar, Sveagatan 8G, 441 32 ALINGSÅS, Sverige
Masala Curry Alingsås
Oriongatan 2B, Alingsås
Dagens Lunch 110 kr
Måndag 1. Chicken Lababdar Specialitet ifrån östra Indien, kycklingfilé i en krämig, syrlig och kryddig sås. 2. Beef Madraas Oxkött tillagad med vitlök, ingefära, tomat, grön chili, koriander och madraassås. 3. Palak Paneer med Linser (Veg) Hemlagad ost som tillagas med spenat och kryddsås. Serveras med raita
Tisdag 1. Murg Vindaloo Kycklingfilé med kokosmjölk, koriander, grovmalen piripiri och vindaloosås. 2. Lamm Masala Lammkött tillagat med kokos och gräddsås. 3. Alo Chana med Linser (Veg) Potatis och kikärtor tillagade med vitlök, ingefära och kryddor på indiskt vis. Serveras med raita.
Onsdag 1. Murg Kadahi Kycklingfilé i masalasås, paprika, röd chili och färsk koriander. 2. Beef Spicy Oxkött tillagat med kryddstark gräddsås, nötter, russin och kokosmjölk. 3. Mutter Paneer med Linser (Veg) Gröna ärtor, indisk färskost, tillagad med tomat, bockhornsklöver och färsk koriander. Serveras med raita
Torsdag 1. Chicken Hariyali Kycklingfilé tilagad i kokosmjölk med spenat, basilika, färsk koriander och grön chili. 2. Lamm Kofta Grillade lammfärsbullar tillagade med madraassås, vitlök, färsk koriander, ingefära och kokosmjölk. 3. Paneer Butter med Linser (Veg) Hemlagad färskost i krämig tomatsås med nötter, russin och smör. Serveras med raita.
Fredag 1. Butter Chicken Grillad kycklingfilé tillagad i gräddsås med cashewnötter och smör. 2. Saag Beef Oxköttgryta med spenat, ingefära, grön chili och kryddor. 3. Mix Sabji med Linser (Veg) Potatisgryta med en blandning av olika grönsaker, ingefära, färsk koriander och garam masala. Serveras med raita. Tillbehör Extra Plain Naan 15 kr
Restaurang Kristineholm i Alingsås
Kristineholmsvägen 26, Alingsås
Måndag Annandag Påsk STÄNGT
Tisdag Potatis och färskgratäng med riven ost Raggmunk med fläsk & lingon eller löksås och kokt potatis Spaghetti bolognese med riven ost
Onsdag Stömming med potatismos, lingon och skirat smör Pannbiff med löksky, lingon och stekt potatis Husets pytt i panna med ägg & rödbetor Pasta med kyckling och curry med riven ost
Torsdag Ärt eller fisk & skaldjurssoppa med pannkakor , sylt och grädde Köttfärslimpa med champinjonsås, lingon och stekt potatis Pasta med bacon, tomatsås och chilipeppar med riven ost Pasta bolognese med riven ost
Fredag Panko panerad fisk med örtsås och kokt potatis Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis Pannbiff med löksky , lingon och stekt potatis Spaghetti bolognese med riven ost
Veckans vegetarisk pasta serveras varje dag
Pannhuset Kafé & Krog Nääs Fabriker
Spinnerivägen 1, Tollered
Måndag KÖTT: Örtig fläskfilé med potatiskross, salladslök och grönpepparsås FISK: Fisk- och skaldjursgryta med rostad potatis, primörer, aioli och krutonger
Tisdag KÖTT: Kycklinglårfilé med rostad potatis och bearnaisesås FISK: Ångad kummel med potatiskross, brynt smör och riven pepparrot
Onsdag KÖTT: Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och pressgurka FISK: Linguinipasta med räkor, bouillabaissesky, mixad Grana Padano och primörer
Torsdag KÖTT: Halv special de luxe med käsekrainerkorv, alcasemos med surkål, rostat surdegsbröd, bostonmajjo och rostad lök FISK: Laxfärserad spättaroulad med skaldjurssås och färskpotatis
Fredag KÖTT: Apelsinbakad kalkonstek med potatiskross samt grönkålspesto FISK: Ångad kummel med tomatsalsa på cocktailtomater, potatiskaka med spenat och Almnäs Tegelost